БългарскиEnglishDeutschCрпски језикмакедонски јазикΕλληνικάTürkçe

РАМПА ЗА Ископување

Квадратна стабилизирачка подлога 400 X 400 x 50 mm - 12 тони

162.99 лв.

Опис на производот:

Weight 7.5 kg
Dimensions 40 × 40 × 50 cm
Ширина:

Ширина

Ширина:

12 тони

Рачки:

1 рачката

Плоштад стабилизирачка подлога 400 X 400 x 50 mm – 12 тони има максимална тежина од 7,5 кг. Добивате висококвалитетен производ кој го дистрибуира товарот на вашиот мобилен кран. Квадратна стабилизирачка подлога 400 X 400 x 50 mm – 12 тони е изработен од висококвалитетен UHMWPE R полиетилен, ние ви гарантираме долгорочно решение за вашите потреби.

Стабилизирачки влошки Лодакс се пресметуваат на отпорот на земјата од 3 kg / cm² и макс. притисок од 10 N / mm².

Нашите стабилизирачки влошки, ги имаат следните предности:

  1. Еколошки
  2. Исклучително лесен
  3. Лесен за ракување
  4. Висока издржливост
  5. Флексибилен
  6. Висока издржливост
  7. Непослушен
  8. Висока издржливост
  9. Висока издржливост
  10. Висока издржливост

Сите наши стабилизирачки влошки имаат доживотна гаранција , според нашите гарантни услови.

Во посочената цена е вклучен ДДВ. Секоја нарачка бара индивидуално производство и испорака.

Контактирајте не

Направете барање за нашиот производ