БългарскиEnglishDeutschCрпски језикмакедонски јазикΕλληνικάTürkçe

РАМПА ЗА Ископување

Наклонета стабилизирачка подлога 400 Блок за поддршка 400 Блок за поддршка 80 мм - 10 тони

419.99 лв.

Опис на производот:

Ширина:

10 тони

Големината:

400х400х80 мм.

Рачки:

1 рачката

Тежина:

7.2килограм.

Ширина:

Ширина

Наклонета стабилизирачка подлога 400 Блок за поддршка 400 Блок за поддршка 80 мм – 10 тона позволява безопасно да поддържате вашия кран на неравен терен. Наклонетите стабилизирачки влошки се опремени со 2 различни земји. Едната страна има гумен слој, кој се користи како анти-лизгачки премаз, при правилно распределување на товарот. Другата страна е опремена со бланширан централен дел за лесно поставување на нозете на потпорите. Наклонета стабилизирачка подлога, има наклон од 7,5 °. Можете да комбинирате две стабилизирачки влошки за да достигнете наклон од 15 °.

Наклонети стабилизирачки влошки Лодакс се пресметуваат на отпорот на земјата од 3 kg / cm² и макс. притисок од 10 N / mm².

Нашите стабилизирачки влошки, ги имаат следните предности:

  1. Еколошки
  2. Исклучително лесен
  3. Лесен за ракување
  4. Висока издржливост
  5. Флексибилен
  6. Висока издржливост
  7. Непослушен
  8. Висока издржливост
  9. Висока издржливост
  10. Висока издржливост

Сите наши стабилизирачки влошки имаат доживотна гаранција , според нашите гарантни услови.

Во посочената цена е вклучен ДДВ. Секоја нарачка бара индивидуално производство и испорака. Наклонета стабилизирачка подлога 400 Блок за поддршка 400 Блок за поддршка 80 мм – 10 тони

Контактирајте не

Направете барање за нашиот производ