БългарскиEnglishDeutschCрпски језикмакедонски јазикΕλληνικάTürkçe

РАМПА ЗА Ископување

бројот на гумени патеки Premium.

SKU 152.PPBOX Категорија

1,459.99 лв.

Опис на производот:

Големината:

2120x1120x895мм.

Тежина:

93килограм.

Ширина:

Нерѓосувачки челик

Погоден за до 40 буџетски гумени патеки со големина 1500x1000x12mm, Погоден за до 40 буџетски гумени патеки со големина 1500x1000x12mm. Погоден за:

до 90 бројот на гумени патеки Premium(бројот на гумени патеки Premium 10 мм) бројот на гумени патеки Premium. 500 бројот на гумени патеки Premium,

или 60 бројот на гумени патеки Premium (бројот на гумени патеки Premium 15 мм) бројот на гумени патеки Premium. 500 бројот на гумени патеки Premium,

или 50 бројот на гумени патеки Premium (бројот на гумени патеки Premium 20 мм) бројот на гумени патеки Premium. 500 бројот на гумени патеки Premium,

или 45 бројот на гумени патеки Premium (бројот на гумени патеки Premium 10 мм) бројот на гумени патеки Premium. 1000 бројот на гумени патеки Premium,

или 30 бројот на гумени патеки Premium (бројот на гумени патеки Premium 15 мм) бројот на гумени патеки Premium. 1000 бројот на гумени патеки Premium,

или 25 бројот на гумени патеки Premium (бројот на гумени патеки Premium 20 мм) бројот на гумени патеки Premium. 1000 бројот на гумени патеки Premium.

Контактирајте не

Направете барање за нашиот производ