Фрезоване на легло в стабилизираща подложка – от Ø ≥900мм. до Ø ≤1200мм.

149.99 лв.

Код: 151.CENTRE/PC≥900 Категория:

Фрезоване на легло в стабилизираща подложка – от Ø ≥900мм. до Ø ≤1200мм. В стремежа си Lodax да задоволи максимално изискванията на клиента, всяка една от стабилизиращите подложки може да бъде произведена със специално легло за петата на стабилизатора.

Стабилизиращи подложки за автокран

Фрезоване на легло в стабилизираща подложка – от Ø ≥900мм. до Ø ≤1200мм.Леглото предоставя следните предимства:
• Допълнително сцепление благодарение на фрезования център
• Кракът на стабилизатора се поставя в средата
• Ценно предимство за по -лесно поставяне
• Предлага се само за кръгли и квадратни подложки

Подложки за мобилен кран

Cranepads.bg е търговска марка на Платформи БГ ООД. Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Подложки за стабилизатори на вишка

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Размер:

от Ø≥900мм. до Ø ≤1200мм.

Brand

Lodax

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Фрезоване на легло в стабилизираща подложка – от Ø ≥900мм. до Ø ≤1200мм.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…