Обади ни се: +359 877 360 060, пиши ни: sales@cranepads.bg
БългарскиEnglishDeutschCрпски језикмакедонски јазикΕλληνικάTürkçe

СТАБИЛИЗИРАЩИ ПОДЛОЖКИ И ГУМЕНИ ПЪТЕКИ

За нас

Cranepads – Lodax е опитен производител, популярен на международния пазар на стабилизиращи подложки, гумени пътеки и опорни блокове. Благодарение на опита, който придобихме през  последните 20 години, успяхме да създадем близки отношения с много клиенти, които очакват от нас да получат качествени продукти и услуги.

Имате конкретен проблем и търсите решение? Обадете ни се! Имаме екип за изследвания и разработки, който разполага с инженери с много ноу-хау. Нашите решения са доказани във времето като са внедрени в много сектори. Обичаме да мислим с нашите клиенти на всеки един етап: като се започне от дефинирането на проблема до следпродажбеното обслужване.

Ние сме наясно как пластмасите имат лоша репутация по отношение на околната среда. Ето защо нашите продукти се произвеждат с помощта на рециклирана необработена пластмаса. С други думи: рециклираният материал е излишъкът от производството на пластмасови полуготови продукти, като листове, пръти, блокове и т.н. След като бъде рециклиран, той се трансформира в изцяло нов и полезен продукт, например подложка за опора. Производството на продукт от рециклирана пластмаса не означава автоматично, че качеството е некачествено!

Като производител, ние имаме възможността да отговорим на очакванията и нуждите на всяко едно задание, което вие ни изпратите. В сайта Cranepads.bg, ние представяме нашето серийно производство, което е за индустриалния и професионалния пазар. Но предвид опита, знанията, уменията и оборудването, което притежаваме, можем да произведем почти всичко, което ни зададете като изисквания. Поставете ни задание, и ние с радост ще го изпълним.