Обади ни се: +359 877 360 060, пиши ни: sales@cranepads.bg
БългарскиEnglishDeutschCрпски језикмакедонски јазикΕλληνικάTürkçe

СТАБИЛИЗИРАЩИ ПОДЛОЖКИ И ГУМЕНИ ПЪТЕКИ

Кука за повдигане на усилена гумена пътека Heavy – 30/40мм

SKU 157.02.04.01 Категория

Описание на продукта:

Размер:

за гумена пътека Heavy с 30мм дебелина

Тегло:

2кг.

Материал:

Stainless steel

Куката за повдигане за усилена гумена пътека с дебелина 30/40мм е предназначена за усилени гумени пътеки. Усилените гумени пътеки са с товароподемност 120т и 150т. Използвате гумени пътеки, там където работите с тежки машини и оборудване върху настилки на обществени места и скъпи и луксозни подове. Използването на усилени гумени пътеки ще предпази вашия бюджет от излишни допълнителни непредвидени разходи. Кука за повдигане на усилена гумена пътека Heavy – 30/40мм улесняват повдигането, преноса и подреждането на усилените гумени пътеки. Лесно, бързо, надеждно.

Усилена гумена пътека за предпазване на зелени площи

Cranepads.bg е търговска марка на Платформи БГ ООД. Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Гумена пътека за зелени площи

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт