Обади ни се: +359 877 360 060, пиши ни: sales@cranepads.bg
БългарскиEnglishDeutschCрпски језикмакедонски јазикΕλληνικάTürkçe

СТАБИЛИЗИРАЩИ ПОДЛОЖКИ И ГУМЕНИ ПЪТЕКИ

Кутия за съхранение на стабилизиращи подложки/обувки 500/1

299.99 лв.

Описание на продукта:

Размер:

519x516x130мм.

Тегло:

7кг.

Кутия за съхранение на стабилизиращи подложки/обувки 500/1 е удобния начин за пренос и съхранение на вашите стабилизиращи подложки. Кутията за съхранение на стабилизиращи подложки/обувки Lodax е са подходящи размери и лесна за монтаж на всяко превозно средство.

Подложки за автокран

Кутията за съхранение на стабилизиращи подложки/обувки 500/1 е подходяща за следните видове и размери стабилизиращо подложки:

1 подложка 500х500х40/50/60мм или 1 обувка диам. 500х80мм

Cranepads.bg е търговска марка на Платформи БГ ООД. Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Стабилизиращи подложки за мобилен кран

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт