Обади ни се: +359 877 360 060, пиши ни: sales@cranepads.bg
БългарскиEnglishDeutschCрпски језикмакедонски јазикΕλληνικάTürkçe

СТАБИЛИЗИРАЩИ ПОДЛОЖКИ И ГУМЕНИ ПЪТЕКИ

Съединение за гумена пътека тип “I” – 10/12/15/20мм.

SKU 152.CONS Категория

29.99 лв.

Описание на продукта:

Размер:

тип "I" single за 10/12/15mm

Съединение за гумена пътека тип “I” – 10/12/15/20мм. е изработено от здрав, гъвкав материал гарантиращ лесен монтаж и надеждно свързване. Свръзката на пътеките по-между им, не позволява разместването им и увреждане на настилката под тях. Със съединението за гумена пътека тип “I”  подреждате, закачате, поставяте укрепващата шайба. Затягате с шестограм и сте готови да използвате пътеката или площадката от гумени пътеки Lodax.

Гумени пътеки за предпазване на зелени площи

Съединение за гумена пътека тип “I” – 10/12/15/20мм. е подходящо за всички модели гумени пътеки от сериите Премиум гумени пътеки и Бюджетни гумени пътеки.

Cranepads.bg е търговска марка на Платформи БГ ООД. Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Гумена пътека за зелени площи

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

 

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт