Обади ни се: +359 877 360 060, пиши ни: sales@cranepads.bg
БългарскиEnglishDeutschCрпски језикмакедонски јазикΕλληνικάTürkçe

СТАБИЛИЗИРАЩИ ПОДЛОЖКИ И ГУМЕНИ ПЪТЕКИ

Стабилизиращи подложки 12 тона

Стабилизиращи подложки 12 тона – Произведохме и доставихме 4 броя стабилизиращи подложки за мобилен кран с товароносимост до 12 тона. Сигурни, надеждни и с доживотна гаранция спрямо гаранционни условия. Какво чакаш, обади ни се и си поръчай твоите стабилизиращи подложки!!!

Стабилизиращи подложки 12 тона.

Стабилизиращите подложки 12 тона са ползват от потребителите на мобилни кранове, вишки, спайдър кранове, кулокранове и индустриална техника. Lodax е компания част от химическия гигант CGK group. Lodax се е специализирала в производството на гумени подложки за мобилни кранове и индустриална техника и предлага огромно разнообразие, което отговаря на нуждите на пазара. Кръгли, правоъгълни, специализирани, подложките за мобилни кранове и индустриална техника са необходимото допълнение към всяка машина. Подложките дават стабилност на машината при работа и в същото време предпазват повърхността върху която са стъпили.

Подложки за мобилни кранове.

Гумени пътеки са друго професионално решение за предпазване на повърхностите върху, които се движат индустриални и строителни машини. С различните си товароносимости, гумените пътеки покриват нуждите на всеки потребител, който има нуждата да предпази повърхността по която ще премине техниката. Опорните блокове са ново и подходящо решение за всяка една работилница за индустриална техника. С голямата си товароносимост и гъвкави възможности за надграждане, опорните блокове Lodax са сигурни при работа, почистват се лесно и имат дълъг живот. Естествено в желанието да отговори на очакванията на клиентите си, ние от CRANEPADS.BG предоставяме възможността да за изработка на продукти по задание на клиента. Всички предложения може да видите като посетите сайта www.cranepads.bg