БългарскиEnglishDeutschCрпски језикмакедонски јазикΕλληνικάTürkçe

РАМПА ЗА Ископување

Горна/долна основа за потпорен блок 1200x1200x80mm

SKU 154.02.02-1 Категорија

2,479.99 лв.

Опис на производот:

Ширина:

49 тони

Големината:

1200х1200х80мм.

Рачки:

1 рачката

Тежина:

100килограм.

Ширина:

LDPE

и долна основа за потпорните блокови да се создаде повеќеслојна платформа (да се создаде повеќеслојна платформа, да се создаде повеќеслојна платформа). и долна основа за потпорните блокови, и долна основа за потпорните блоковии долна основа за потпорните блокови. и долна основа за потпорните блокови да се создаде повеќеслојна платформа. да се создаде повеќеслојна платформа, да се создаде повеќеслојна платформа е много по-безопасен избор в сравнение с дървесината.

да се создаде повеќеслојна платформа:

Користете ги единиците за одржување на тешки машини за време на какви било работи за одржување. Комбинирајте ги потпорните блокови со хидрауличен приклучок за дополнителна безбедност.

Контактирајте не

Направете барање за нашиот производ