БългарскиEnglishDeutschCрпски језикмакедонски јазикΕλληνικάTürkçe

РАМПА ЗА Ископување

Најчесто поставувани прашања

Од приложениот линк, можете да се запознаете со гарантните услови за Стабилизирачки влошки: Lodax влошки – Условија по гаранција за стабилизирање подложки (БГ)

Од приложениот линк, можете да се запознаете со гарантните услови за Premium гумени патеки: Lodax Premium душеци – условија по гаранција за мени патеки (БГ)

Од приложениот линк, можете да се запознаете со гарантните услови за буџетски гумени патеки: Lodax буџетски душеци – условија по гаранција за мени патеки (БГ)

Од приложениот линк, можете да се запознаете со гарантните услови за засилени гумени патеки: Лодакс душеци за тешка опрема – условија по гаранција за мени патеки (БГ)

Од приложениот линк, можете да се запознаете со гарантните услови за блоковите за поддршка: Lodax Cribing блокови – uslovia po garantsia za oporni blocks (БГ)

Од приложениот линк, можете да се запознаете со гарантните услови за рампата за мост/ископ: Garantie LODAX Trench мост 2021 (ENG)

Од приложената датотека, ќе видите како да изберете и користите стабилизирачки влошки: Lodax влошки – како да се избере точниот podlozhka grafichen

Од приложената датотека, ќе видите како правилно и неправилно да користите подлога за стабилизатор: Lodax влошки – правилно и неправилно използване на стабилизирање подложка 1082021

Од приложената датотека, ќе видите графички израз на носивоста во однос на типот на гумената патека: Лодакс душеци – како да се избере гумена патека бг