БългарскиEnglishDeutschCрпски језикмакедонски јазикΕλληνικάTürkçe

РАМПА ЗА Ископување

Гумена трака Premium 2000x1000x10mm – 10 тони

SKU 152.PP201010 Категорија

309.99 лв.

Опис на производот:

Ширина:

15 тони

Големината:

2000x1000x10 mm.

Рачки:

4 рачки

Тежина:

20.00килограм.

Ширина:

Ширина

Гумена трака Premium 2000x1000x10mm – 10 тоните се погодни за сите видови терени и тротоари, со заштита на површината на која се поставени. Гумена патека За WordPress 2000x1000x10 mm – 10 тони го распределуваат товарот така, за да се спречи оштетување на површината под нив. Се разбира, постојат неколку едноставни барања за успешна и безбедна работа:

  • Брзината на движење не треба да надминува 5 km/h.
  • Користете оригинални стеги за поврзување за да ги држите плочите заедно.
  • Користете оригинални стеги за поврзување за да ги држите плочите заедно.

Направивме гумени траки Лодакс со потребниот квалитет и еластичност, Користете оригинални стеги за поврзување за да ги држите плочите заедно, дека отпорот на земјината површина не е помал од Користете оригинални стеги за поврзување за да ги држите плочите заедно 3 Користете оригинални стеги за поврзување за да ги држите плочите заедно. Користете оригинални стеги за поврзување за да ги држите плочите заедно/Користете оригинални стеги за поврзување за да ги држите плочите заедно.

Контактирајте не

Направете барање за нашиот производ