Комплети од 18 Висина на коцката 860 mm

4,959.99 лв.

SKU: 18 Комплет за блокирање Категорија:

Китовите од 18 Потпорните блокови Lodax се состојат од горна основа со димензии 500x500x60mm., 18 бројот на потпорни блокови со димензии 448x140x140 mm., Потпорните блокови Lodax се состојат од горна основа со димензии 500x500x60mm..

Носивост 49t.

Висина на коцката 860 mm.

Ширина:

49 тони

Големината:

500x500x860 mm.

Тежина:

141килограм.

Ширина:

LDPE, Ширина

Brand

Лодакс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Комплети од 18 Висина на коцката 860 mm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *