БългарскиEnglishDeutschCрпски језикмакедонски јазикΕλληνικάTürkçe

РАМПА ЗА Ископување

Тркалезна подлога за стабилизација Ø 800 x 60 mm – 30 тони

871.99 лв.

Опис на производот:

Ширина:

30 тони

Големината:

Ø800×60мм.

Рачки:

2 рачки

Тежина:

29килограм.

Ширина:

Ширина

Тркалезна стабилизирачка подлога Ø 800 x 60 mm – 30 тони. Со димензии Ø 80 cm x 6 cm и сопствена тежина од 29 kg., добивате висококвалитетен производ кој го дистрибуира товарот на вашиот мобилен кран. Тркалезна подлога за стабилизација Ø 800 x 60 mm – 30 тони е изработен од висококвалитетен UHMWPE R полиетилен, ние ви гарантираме долгорочно решение за вашите потреби.

Стабилизирачки влошки Лодакс се пресметуваат на отпорот на земјата од 3 kg / cm² и макс. притисок од 10 N / mm².

Нашите стабилизирачки влошки, ги имаат следните предности:

  1. Еколошки
  2. Исклучително лесен
  3. Лесен за ракување
  4. Висока издржливост
  5. Флексибилен
  6. Висока издржливост
  7. Непослушен
  8. Висока издржливост
  9. Висока издржливост
  10. Висока издржливост

Сите наши стабилизирачки влошки имаат доживотна гаранција , според нашите гарантни услови.

Во посочената цена е вклучен ДДВ. Секоја нарачка бара индивидуално производство и испорака.

Контактирајте не

Направете барање за нашиот производ