Квадратна стабилизирачка подлога 1500 Блок за поддршка 1500 x 120 mm – 130 тони

3,884.99 лв.

Плоштад стабилизирачка подлога 1500 Блок за поддршка 1500 x 120 mm – 130 тон димензии 1.5mx1.5mx12cm и нето тежина од 257kg., добивате висококвалитетен производ кој го дистрибуира товарот на вашиот мобилен кран. Квадратна стабилизирачка подлога 1500 Блок за поддршка 1500 x 120 mm – 130 тони е изработен од висококвалитетен UHMWPE R полиетилен, ние ви гарантираме долгорочно решение за вашите потреби.

Стабилизирачки влошки Лодакс се пресметуваат на отпорот на земјата од 3 kg / cm² и макс. притисок од 10 N / mm².

Нашите стабилизирачки влошки, ги имаат следните предности:

  1. Еколошки
  2. Исклучително лесен
  3. Лесен за ракување
  4. Висока издржливост
  5. Флексибилен
  6. Висока издржливост
  7. Непослушен
  8. Висока издржливост
  9. Висока издржливост
  10. Висока издржливост

Сите наши стабилизирачки влошки имаат доживотна гаранција , според нашите гарантни услови.

Во посочената цена е вклучен ДДВ. Секоја нарачка бара индивидуално производство и испорака.

Ширина:

130 тони

Големината:

1500x1500x120 mm.

Рачки:

2 рачки

Тежина:

257.00килограм.

Ширина:

Ширина

Brand

Лодакс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Квадратна стабилизирачка подлога 1500 Блок за поддршка 1500 x 120 mm – 130 тони”

Your email address will not be published. Required fields are marked *