БългарскиEnglishDeutschCрпски језикмакедонски јазикΕλληνικάTürkçe

РАМПА ЗА Ископување

Блок за поддршка 1174x140x140mm – 49 тони

SKU 154.01.01 Категорија

269.99 лв.

Опис на производот:

Ширина:

49 тони

Големината:

1174x140x140мм.

Рачки:

2 рачки

Тежина:

16.5килограм.

Ширина:

LDPE

Поддржувачки блок во носивост до 49 тони. Нашите блокови за поддршка се дизајнирани на овој начин, да обезбеди безбедна работна средина, кога е неопходно да се изградат или одржуваат статички тешки товари. Благодарение на предностите на пластичниот материјал, модулите се лесни и лесни за употреба. Наредете ги елементите за само неколку минути Нашите потпорни блокови се главно дизајнирани да поддржуваат и стабилизираат статички оптоварувања (на пр.. тешка машинерија, да се создаде повеќеслојна платформа). Блоковите за поддршка може да се наредат еден врз друг, да се создаде повеќеслојна платформа. Прицврстете го хидрауличниот приклучок со потпорни блокови за дополнителна безбедност. Поддржувачките блокови имаат многу подобри технички индикатори и се многукратно побезбедни од најчесто користените дрвени елементи..

Контактирајте не

Направете барање за нашиот производ